حضور دانشجوی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در بین نخبگان علمی جایزه البرز ۱۴۰۰

احمدرضا جبله، دانشجوی مقطع دکتری گرایش تولید و بهره‌برداری آبزیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان یکی از ۵۹ نخبه علمی در جایزه البرز ۱۴۰۰ معرفی شد.

در جایزه البرز، مدارک و مستندات ارسالی دانشمندان، مخترعان و دانشجویان تمامی رشته‌های علمی سراسر کشور از وزارتخانه‌های مربوطه (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) مورد ارزیابی و داوری قرار گرفته و نفرات برتر علمی توسط هیأت انتخاب جایزه معرفی شدند.

گفتنی است: جایزه البرز موسوم به نوبل ایرانی با پیشینه ‌۶۰ ساله و به همت مرحوم حسینعلی البرز شکل گرفته و تاکنون چندین هزار نفر از نخبگان، دانشجویان و دانش‌آموزان ایرانی مورد حمایت و تشویق بنیاد فرهنگی البرز قرار گرفته اند.

تاریخ ارسال خبر :   25 شهریور 1400 - 18:11    |     تعداد بازدید :   2104