احراز رتبه برگزیده مرحله انتخابی و راهیابی به مرحله کشوری سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور توسط دانشجوی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

محمد حسن ثابت دیزاوندی، دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مهندسی ماشین‌های صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، موفق شد در مرحله انتخابی بخش معارفي و رشته‌هاي حفظ از بخش آوايي و ترجمه و تفسير سي و ششمين جشنواره سراسري قرآن و عترت دانشجويان کشور برگزیده شده و به مرحله کشوری این جشنواره راه یابد.

این جشنواره در ۹ رشته از بخش معارفی، ۲ رشته از بخش های نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و ۴ رشته حفظ از بخش آوایی برگزار شد و دانشجویان دانشگاه‌های دولتی و غیرانتفاعی تحت پوشش وزارت علوم، در این جشنواره شرکت داشتند.

گفتنی است: مرحله سراسری سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.

تاریخ ارسال خبر :   30 شهریور 1400 - 11:33    |     تعداد بازدید :   364