معاونت پژوهشی و فناوری

بازدید تیم تحقیقاتی پروژه "بررسی پتانسیل گونه‌های مرتعی در گیاه‌پالایی خاک‌های منطقه پایین‌ دست سنگ‌شکن بوکسیت شرکت آلومینای ایران _جاجرم" از محل آزما

با هدف ارتباط دانشگاه و صنعت در روز یکشنبه 19 دی ماه 1400 نشست و بازدید تخصصی در راستای پیشبرد طرح منعقد شده تحت عنوان "بررسی پتانسیل گونه‌های مرتعی در گیاه‌پالایی خاک‌های منطقه پایین‌ دست سنگ‌شکن بوکسیت شرکت آلومینای ایران _جاجرم"، بین کارشناسان ارشد آلومینای جاجرم (رییس تحقیقات معدنی، رییس انرژی، بهداشت و محیط زیست و کارشناس ارشد محیط زیست) و تیم تحقیقاتی این پروژه (برخی از اساتید دانشکده مرتع و آبخیزداری و دانشجوی دکتری مدیریت و کنترل بیابان) با هدف ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه و صنعت انجام گرفت. در این ملاقات، ضمن بازدید از محل آزمایشگاه و گلخانه اجرای این طرح، نشست تخصصی و پرسش و پاسخ با محوریت طرح فعلی، مورد بررسی صورت گرفت که در آن اعضای تیم تحقیقاتی به ارائه توضیحاتی پیرامون فعالیت‌های انجام شده و برنامه‌های آتی پرداختند. در انتهای این جلسه مقرر شد پیشنهادیه های تخصصی- اجرایی در راستای نتایج طرح و مدیریت زیستی آلودگی های ناشی از ریزگردهای صنعتی توسط اساتید دانشکده مرتع و آبخیزداری به آن شرکت ارسال شود.

تاریخ ارسال خبر :   20 دی 1400 - 10:04    |     تعداد بازدید :   14
 ارسال کننده :   معاونت پژوهشی    |      کد خبر :   15885
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      20 دی 1400 - 10:04    |    کد خبر : 15885