انتشار دو عنوان کتاب توسط مرکز نشر دانشگاه

به همت مرکز نشر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دو جلد کتاب با عنوان‌های «کمباین برداشت غلات» و «کاربرد برخی از روش‌ها و فناوری‌های مختلف در عملیات پس از برداشت میوه گلابی» انتشار یافت.

کتاب «کمباین برداشت غلات» توسط دکتر محسن آزادبخت، از اعضای هیأت علمی دانشگاه و مهندس محمد واحدی ترشیزی در ۱۱۰ صفحه منتشر شده است.

همچنین کتاب «کاربرد برخی از روش‌ها و فناوری‌های مختلف در عملیات پس از برداشت میوه گلابی» توسط دکتر محسن آزادبخت، مهندس محمد جواد محمودی و مهندس محمد واحدی ترشیزی در ۳۰۰ صفحه منتشر شد.

گفتنی است: با انتشار این دو عنوان کتاب، تعداد کتاب‌های منتشر شده توسط مرکز نشر دانشگاه، به دویست و پنجمین اثر رسید.

لازم به ذکر است: این کتاب‌ها از طریق سامانه فروش آنلاین مرکز نشر دانشگاه و نیز عرضه مستقیم در دسترس اساتید، دانشجویان و علاقمندان قرار دارد.

تاریخ ارسال خبر :   30 دی 1400 - 08:42    |     تعداد بازدید :   518